Verdák Shrek játék 15
Verdák Shrek játékok
4.5
A legjobb játékok nyitó oldala, mert játszani mindenkor és mindenhol jó!
 
A Shrek játékok hőse Shrek, az ogre, aki egyedül él a mocsarában. Egy nap mesebeli lények lepik el a mocsarát, akiket a környék uralkodója, Farquaad nagyúr száműzött oda. Shrek és a beszélő szamár felkeresik Farquaadot, akivel egyezséget kötnek, a nagyúr kizavarja a lényeket a mocsárból, ha Shrek kiszabadítja a tűzokádó sárkány várából Fiona királylányt, akit azért venne feleségül, hogy király lehessen. Ez a történet kiinduló pontja, e köré szövődnek aztán az első rész eseményei. A Verdák játékok alapját képező animációs filmet a Pixar Animation Studios gyártotta, és a Walt Disney Pictures mutatotta be. Játszani mindig kell!
  Ezek a flash játékok online a böngészőben telepítés nélkül játszhatóak. Ahogy betöltődik már kezdődhet is a szórakozás, tizenöt a tizenötödik ahol biztosan nem csalódsz!
A Shrek játékok hőse Shrek, az ogre, aki egyedül él a mocsarában. Egy nap mesebeli lények lepik el a mocsarát, akiket a környék uralkodója, Farquaad nagyúr száműzött oda. Shrek és a beszélő szamár felkeresik Farquaadot, akivel egyezséget kötnek, a nagyúr kizavarja a lényeket a mocsárból, ha Shrek kiszabadítja a tűzokádó sárkány várából Fiona királylányt, akit azért venne feleségül, hogy király lehessen. Ez a történet kiinduló pontja, e köré szövődnek aztán az első rész eseményei. A Verdák játékok alapját képező animációs filmet a Pixar Animation Studios gyártotta, és a Walt Disney Pictures mutatotta be.
Ahogy megjelink már indulhat is az online ingyen Verdák Shrek játék, tizenöt a tizenötödik ahol biztosan nem csalódsz!